fbpx Unikke Ansigtsbehandlinger | Lundorff

Unikke Ansigtsbehandlinger

Jeg har valgt at have ganske få, men effektive ansigtsbehandlinger. Jeg vil gerne, at du hurtigt får resultater eller går herfra afslappet og med ny energi, alt efter hvilken behandling du har fået.

Mine behandlinger er lige fra ren afslapning med massage i økologiske produkter, til at arbejde med et konkret problem, i effektive produkter. Igennem mine mange års erfaringer indenfor hudplejeverdenen, har jeg prøvet mange produkter og behandlinger.

Jeg har opnået de bedste resultater hos mine kunder, ved at kigge på kosten og hudplejen og finde en balance heri. Derfor vil du ofte opleve at jeg anbefaler kosttilskud og kostvejledning i forbindelse med din ansigtsbehandling. Og så er der altid retning af bryn med I mine behandlinger.

Green Peel® – Ny hud på 5 dage.

En fantastisk effektiv urte-dybde peeling,uden kemiske ingredienser der fornyer huden, mildner rynker og ar, strammer op og afhjælper urenheder. Behandlingen til dig, der ønsker ekstraordinære resultater! Green Peel® findes I 3 forskellige styrker. De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper:

Green Peel® Fresh UP

Den mildeste af de tre urtepeelinger. En opfriskende peeling der kan bruges op til en fest, eller stor begivenhed.
Her afskaller huden slet ikke, men får til gengæld den flotteste glød og ser dejlig opfrisket ud. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, store porer og akne.
Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dybere behandlinger.

Du behøver ikke specielle hjemmeplejeprodukter til Green Peel Fresh Up, men jeg vil anbefale dig at pleje den ekstra med en ampul kur.

Green Peel® Fresh Up 60 min 695,-
Ampul-kur til 7 dages hjemmepleje 349,-

Green Peel® Energy

Dette er en højst effektiv behandlingsmetode, som giver følgende resultater for huden:

 • forbedrer cirkulationen i bleg eller solskadet hud
 • fjerner alle de triste døde hudceller og stimulerer dine celler til hurtigere fornyelse
 • formindske de første linier og rynker
 • hjælper kroppen til udrensning af affaldsstoffer og frie radikaler
 • forbedrer hyper-pigmentering

Efter peelingen – afhængig af hudens tilstand – vil der være let rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af den aktiverede cirkulation kan der for nogle være en lille afskalning/afnulring af huden, i løbet af de næste få dage. Intensiv udsættelse for solen bør undgås ca. 6-8 uger efter peelingen.

Du behøver ikke specielle hjemmeplejeprodukter til Green Peel Energy, men jeg vil anbefale dig at pleje den ekstra med en ampul kur.

Green Peel® Energy 75 min 995,-
Ampul-kur til 7 dages hjemmepleje 349,-

Green Peel® Classic

Forny din hud på kun 5 dage – uden skadelige bivirkninger!

Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse: På kun 5 dage vil din hud fornyes. Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv indefra.

På 5-7. dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.

De specielle hjemmeplejeprodukter hjælper din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad din hud behøver til fornyelsesprocessen. Prisen afhænger af din huds tilstand og behov. Bemærk at der er til flere behandlinger, alt efter hvilke størrelse produkter du vælger at købe.

Green Peel® Classic 90 min 1.795,-
Classic Efterbehandling 75 min inkl. i prisen
Specielle hjemmeplejeprodukter fra 745,-

Book tid

Vigtig info om Green Peel® Classic

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, føles lidt som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dagen vil du opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en del fra person til person. Det mest almindelige er at afskalningen tager ca. 2 dage.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linier, og en jævn hudoverflade.

Nyd din nye hud, og pas godt på den! I mindst 6-8 uger efter skal du undgå solen helt og bruge solfaktor.

Du kan godt gå på arbejde mens huden afskaller, men nogle kan bedst lide at lægge afskalningsdagene i weekenden. De fleste skaller på dag 3-5.

Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen. Du bruger derfor en speciel urtelotion til at rense din hud med i stedet for vand, og 2 specielle cremer indtil vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter i min. 28 dage efter din efterbehandling.

Undgå at få direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en plejende dagcreme med solbeskyttelse fra Dr. Christine Schrammek i 6-8 uger efter behandlingen for at skåne din nye fine hud.

Træning som du sveder af, skal udlades indtil efter efterbehandlingen.

Nogle kan gå på job i de dage hvor huden skaller – andre ikke.


TIP: Hvis du vil skalle i weekenden (vejledende!) så book tid på en onsdag til selve behandlingen og efterbehandling mandag eller tirsdag alt efter din kalender.


Økologiske ansigtsbehandlinger

Jeg har valgt virkelige lækre økologiske produkter til mine behandlinger. Der er kredset for konsistensen og de naturlige dufte, så behandlingen bliver en skøn oplevelse. Der er videnskab og teknologi bag, så produkterne er effektive og samtidig uden irriterende kemikalier og duft allergener. Du kan læse mere om de enkelte mærker her…

Ansigtsbehandling med krystaller

Over mange årtusinderne er krystaller blevet brugt som energi givende elementer fra jorden. De er brugt som beskyttende talisman, til freds-gaver og smykker.

Med sin forbindelse til jorden og dens livsgivende elementer giver det vel god mening, at krystaller også har en helbredende og energi givende effekt. Jeg burger krystallernes energi og mineraler til at give hud og sind det den har brug for, for at opnå balance. I samarbejde med dig, udvælger jeg de krystaller med de energier som du og din hud har brug for og tiltrækkes af.

I min krystal behandling bruger jeg krystaller til ansigtsmassage, til grounding og mine masker er med knuste krystaller. Jeg bruger kun økologiske produkter til denne behandling, fx vegetabilske og æteriske olier.

Crystal Clear Facial

Denne behandling er til dig der vil udnytte krystallernes energier og mineraler. Her finder jeg de krystaller der passer til din hud og dem der tiltaler dig mest. Krystallerne bruges fx under massagen, i masken og til grounding. En rigtig afslappende behandling, der skaber balance og ro i kroppen.
Jeg starter med at rense huden af og få huden til at arbejde, mens du langsomt lader kroppen slappe af. Herefter bruger jeg en krystalpeeling der fjerne de grå og triste hudceller, så du kan få en dejlig glød i ansigtet. Under massagen bruger jeg en nærende balm og her vil krystallerne også blive brugt, så du får det maximale ud af deres energier og mineraler. Derefter får du en maske på, der passer til din huds behov, og mens den virker, vil du få en afslappende hovedbundsmassage.

 • Rens
 • Peeling
 • Massage og maske med krystaller
 • Afsluttende cremer
 • Mulighed for at tilvælge dybderens, når du booker
Crystal Clear Facial 75 min 699,-
Tilvælg dybderens 150,-

Økologisk Facial

Lad dig forkæle med de dejligste økologiske produkter, som vegetabilske og æteriske olier, mango – og sheasmør. Denne behandling er rent velvære med fokus på afslapning, massage og pleje til huden.
Jeg starter med at afrense huden med en nærende og rensende olie og får huden varmet godt op. Herefter peeling, så alle de døde hudceller fjernes. Massagen fylder det meste af denne behandlinger, og vil være en kombination af fx Sheasmør og en olie som jeg vurdere din hud har behov for. Jeg skræddersyr egentlig de produkter jeg kan se din hud, har brug for, imens du ligger på briksen. Tilslut en maske, som fortsat indsluser olierne og nære din hud resten af dagen. Afsluttende cremer inden du går ud ad døren med fornyet energi.

 • Rens
 • Peeling
 • Massage
 • Maske
 • Afsluttende cremer
 • Mulighed for at tilvælge dybderens, når du booker
Økologisk Facial 60 min 599,-
Tilvælg dybderens 150,-

Book tid